dilluns, 5 d’abril del 2021

Fotografies del 1 al 4 d'abril 2021



Cada setmana voldríem començar donant la notícia que tot es normalitza i que tornar a fer propostes multitudinàries per #correrxerrar i #corrergaudir tothom i compartint aquests entorns prop de la masia de Torre Mossèn Homs i que durant més de vint-i-vuit anys i des dels seus entorns ens havia vist fent dissabtes memorables. L'esperança hi és, però malauradament les notícies avui dia no són favorables, per més que vulguem, i ja anem per la quarta onada i les ucis són plenes, vol dir que les coses algú no les està fent bé, ja que cada cop que obren l'aixeta i la gent té més contactes socials, la cosa s'esvera. Vol dir que ens quedem amb els bons desitjos i que sembla que gràcies a les vacunes que dins dels organismes de la gent crearan aquests soldats necessaris per lluitar per aquest maleït Covid-19 que tants estralls causa i està causant a la salut de la gent i també a l'economia. Des d'aquí els nostres ànims, que encara que siguin poca cosa, hi volen ser. Ànims que estem més aprop.

Les fotografies que ens heu enviat, totes són genials i com ens alegrem de veure que feu esport i que ens ho voleu compartir. Ens fa molta il·lusió veure que teniu aquesta constància i us continuem animant que continueu regalant-nos les vostres imatges que ens omplen d'esperança.

Tornem a fer foto lliure per la setmana vinent, que ja serà la cinquantena setmana de fotografia individual. Vinga, que segur que serà ben bonica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada